english version

Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia

Étterem

KEDVES VENDÉGÜNK!

Nagy örömünkre szolgál, hogy vendégül láthatjuk a Hotel Stáció Pipacs éttermében. Engedje meg, hogy megismertessük Önnel az étterem gasztronómia ajánlatát, az étel- és italkínálat filozófiáját.        A választék összeállításánál a nemzeti és nemzetközi konyha jellegzetességeit is szem előtt tartottuk. A nemzeti konyhát elsősorban a hungarikumnak számító libamájból készült ételek és a jellegzetes magyar levesek képviselik. Italkínálatunkba megtalálhatók a legkiválóbb magyar borok az Egri Bikavér a villányi fehér és vörös borok és természetesen a Tokaji Aszú. Gondoltunk a mediterrán konyhát kedvelőkre is, akiknek grillspecialitásainkat ajánljuk. Amennyiben egy könnyű ételre vágyik, úgy ajánljuk figyelmébe a szárnyas, hús nélküli vagy sajtválasztékunkat. Bízom benne, hogy megtalálja számítását.

TISZTELETTEL: STUBNYA PÉTER – EXECUTIVE CHEF

Írja meg véleményét szállodánkról, szolgáltatásainkról!
szep