english version

Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia

Hírek, akciók

Év szállodája 2015

2016. január 22-én pénteken hatalmas meglepetésben volt részünk. Talán már sokan hallották a hírt, de ha mégsem, akkor most nagy örömmel osztjuk, hogy a Stáció hihetetlen eredményt ért el a szállodások nagy ünnepén, az Év Szállodája 2015 Gálán: a budapesti 4 csillag kategóriában első helyezést szereztünk! A díjat egy elismert szakemberekből álló zsűri ítélte nekünk, amely egy összetett szempontrendszer szerint pontozott.

Ezúton is köszönjük ezt a nívós díjat elsősorban vendégeinknek, akik egész évben magas pontszámmal értékeltek minket, és akik észrevételei segítették munkánkat. Köszönetünket fejezzük ki az összes lelkes munkatársunknak, mert az ő odaadó, lelkiismeretes munkájuk nélkül halvány esélyünk sem lett volna és nem utolsó sorban köszönjük a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének valamint a Magyar Turizmus Zrt. – nek, hogy minket találtak érdemesnek az első helyre!

Egy biztos: idén még jobban belehúzunk és ennél is jobban fogunk igyekezni, mert sok tervünk vár még megvalósításra és szeretnénk ennél is jobban szolgáltatni!
Hajrá Stáció! 

vissza az előző oldalra
Összes korábbi hír megnyitása»
Írja meg véleményét szállodánkról, szolgáltatásainkról!
szep