english version

Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia

Rendezvények

 

Termeink, felszereltség

Szállodánk  6 barátságos hangulatú konferenciateremmel rendelkezik. A termek alkalmasak konferenciák, tréningek, megbeszélések, értekezletek, fogadások lebonyolítására is.

A termek technikai felszereltségéhez tartozik a vezeték nélküli internet hálózat, projektor, vetítővászon, flipcharttábla, de kérésre TV-t, videó-t vagy CD-játszót is tudunk biztosítani.

A konferenciatermek nagy része közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, így lehetőség van outdoor csapatépítési gyakorlatok, játékok lefolytatására is, az épület által körülölelt kis parkban.

Termeinkről bővebben

Árajánlatkérés:

Homok Gábor – sales@hotelstacio.hu

 

Elhelyezkedés

A Budapest Airport Hotel Stáció**** Wellness és Konferencia kitűnően megközelíthető, hiszen a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 4 km-re, míg az M0-ás autóúttól 2 km-re helyezkedik el.
Az M0-ásról percek alatt érhető el mind az M5-ös, mind a 4-es út, illetve kényelmesen megközelíthető az M3-as, másik irányba pedig az M1-M7-es szakasz is.

A belvárosból a Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út használatával pedig mindössze 15-20 perc alatt elérhető a helyszín, így vidéki, igazi mediterrán stílusú helyszínt tudunk kínálni, kiváló wellness szolgáltatásokkal. Mindezt a főváros szomszédságában.

 

Transzfer

Nemzetközi rendezvényekhez vendégek szállítását a reptér és a szálloda között szívesen megoldjuk, amennyiben igényüket előre jelzik kollégánknak.  Egyedi szolgáltatásként, külön sofőrt is tudunk biztosítani, aki névtáblával várja partnereit.

 

Catering

A rendezvényekhez különböző kávészünet-bekészítéseket ajánlunk. Ebédre és vacsorára a résztvevőknek – létszám és igény szerint – hideg vagy meleg büféétkezést, 2 vagy 3 fogásos ételsorokat, vegyes sültes-tálakat vagy a la carte étkezést is tudunk biztosítani. Széles választékunktól függetlenül, lehetőség szerint egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk!

 

Írja meg véleményét szállodánkról, szolgáltatásainkról!
szep